Právě si prohlížíte Blažený zážitek z vilových lázní

Blažený zážitek z vilových lázní

Jízda po ulicích Ubudu mi připomněla zprávu, kterou jsem slyšel před několika měsíci, že Bali bylo vyhlášeno jako nejlepší lázeňská turistická destinace roku 2009 berlínským fitness časopisem Senses. Tato zpráva sama o sobě nebyla překvapením, protože během posledních desetiletí jsem viděl, že Bali má stále více lázní. Opravdu nevěnuji pozornost jejich nabídce, ale věřím, že Bali má nejširší škálu dostupných možností z mnoha úhlů pohledu, různé léčby od indické ájurvédy po tradiční balijský boreh, různé cenové rozpětí od těch na Poppies Lane v ráji batůžkářů v Kutě do Prany v módní enklávě Seminyak, která je oblíbená mezi dovolenkáři vyšší třídy.

Lázně najdete téměř v každé turistické enklávě po celém ostrově, ale věřím, že většina je soustředěna v letovisku Ubud na svahu. Klidné prostředí obklopené zelenými rýžovými poli a tropickým pralesem má Ubud dokonalé prostředí pro blažené omlazení těla, mysli a duše. Pro ty, kteří jsou ochotni zaplatit více za luxus, existuje řada jmen, které je třeba zvážit, jako Prana v Seminyaku, Mandara Spa s různými provozovnami na různých místech, Thalasso v Grand Mirage Nusadua, Begawan Giri Spa v Ubudu, Frangipani v Sheraton Nusadua, a Pita Maha Resort and Spa v Ubudu jsou jen některé.

Ale co když patříte mezi novovlnné prázdninové styly, které hledají soukromí jako šestá hvězda za pětihvězdičkovým luxusním standardem? V této významné skupině jistě upřednostňujete soukromé vily před veřejným ubytováním, jako jsou rezortní hotely, ve jménu maximálního soukromí. Pokud byste si vybrali ubytování v soukromí, preferovali byste také omlazovací procedury na stejné úrovni soukromí, ale jsou v okolí nějaké soukromé lázně? Odpověď je ano. Několik luxusních vil na Bali má vyhrazené lázně a interního terapeuta, který vám umožní užít si léčbu kdykoli budete chtít v soukromí vaší soukromé vily.

Simona Oasis v Canggu je obklopena řekami ze dvou stran a rýžovým ďábelem táhnoucím se k obzoru má vyhrazené lázně, kde si můžete užít svou léčbu v klidu jejího klidného prostředí.

Source by Adi Arifin

Napsat komentář