Právě si prohlížíte Top 10 turistických destinací v Indii, které byste si neměli nechat ujít

Top 10 turistických destinací v Indii, které byste si neměli nechat ujít

Indie by měla být na prvním místě vašeho seznamu destinací, pokud se chystáte na dovolenou do Asie, ať už jde o prostý útěk nebo průzkumnou cestu. Indie je známá svou bohatou a exotickou kulturou a její historie je také stejně zajímavá jako četná místa, která můžete prozkoumat odkudkoli v Indii, od severu na jih nebo od východu na západ. Nezáleží na tom, zda jste na krátkém nebo dlouhém výletu; všude jsou turistická místa, která by zapadla do vašeho rozvrhu nebo itineráře. Abychom vám cestu usnadnili, zde je seznam 10 nejlepších turistických destinací v Indii, které byste si neměli nechat ujít!

Taj Mahal – Toto místo je první, které vás napadne, když někdo chce informace o 10 nejlepších turistických destinacích v Indii. Ve skutečnosti se stala velmi nechvalně známou ochrannou známkou Indie. Tádž Mahal znamená „Pác koruny“ a je to nejúchvatnější hrobka na světě s fascinující architekturou, která kombinuje prvky střední Asie, Persie a islámu. Tádž Mahal se může pochlubit svými složitými uměleckými díly, která jsou vysoce inspirována láskou a obětavostí, která přesahuje čas a prostor a nejen hypnotizuje oči, ale dotýká se srdce a duše.

Himaláje – tato země vznešenosti je místem, kde začínají nejposvátnější řeky a končí poutníci. Láká turisty na vrcholové horské stezky, silnice a mosty, zvláště pro dobrodruhy srdcem. Zde vás zlákají svěží zelené hory a exotická zvířata, květiny a bylinky. Skutečně si vydobyl své místo v 10 nejznámějších turistických destinacích v Indii.

Varanasi Ghats – Toto je pravděpodobně jedno z nejstarších měst na světě. Je známo, že je to město chrámů a učení. Váránasí je město, které zvedá vlajkovou loď hinduismu.

Řeka Ganga – Toto je symbol indické historické kultury. Řeka je posvátná i pro hinduisty. Řeka přetéká svou krásou a bohatstvím ve všech 29 městech a stala se jednou z indických chloub.

Jeskyně Ajanta – Jeskyně jsou považovány za nejlepší mistrovské dílo buddhistických mnichů a za největší výtvor buddhistického umění a architektury. Uvnitř jeskyní najdete nádherné malby na stěnách a stropech, které vyjadřují příběh Buddhy.

Jednou z 10 nejlepších turistických destinací v Indii je národní park Corbett. Je známo, že je to země trubek, řevu a zpěvu. Pokud jste milovníky přírody, pak je to ideální místo pro vás.

Chrámy Khajuraho – Chrámy jsou známé svými nádhernými sochami, které zdobí stěny. Kahjuraho je velmi zajímavá vesnice s venkovskou atmosférou a překypujícím kulturním dědictvím.

Goa, Kerala a pláže jsou také zahrnuty do jedné z 10 nejlepších turistických destinací v Indii. Musí mít pro cestovatele, kteří chtějí maximální relaxaci, protože se může pochlubit krásnými plážemi, pevnostmi a kostely. Noční život je v Goa stále aktivní a bude vyhovovat každému společenskému turistovi, který chce víc než jen výlety do přírody. Totéž platí pro Kerala. Je to také zajímavé místo s obrovským výběrem památek, od pláží po novinky. Pláže Indie, jako je pláž Marari, Mahabalipuram a Andamanské ostrovy, jsou jen několika cílovými místy, která již stojí za váš čas a výlet do Indie.

Takže až příště budete cestovat, mějte na paměti Indii jako jedno z vašich hlavních cílových dobrodružství typu vše v jednom. Můžete nejen potěšit své oči, ale také obohatit svou mysl a duši, když prozkoumáte 10 nejlepších turistických destinací v Indii.

Source by Dr Easton Patrick

Napsat komentář