Právě si prohlížíte Turistické atrakce Floridy – Ostrovy dobrodružství, Orlando

Turistické atrakce Floridy – Ostrovy dobrodružství, Orlando

Někteří považují za nejlepší zábavní park v Orlandu, Islands of Adventure má lepší postavy než Magic Kingdom, lepší atrakce než Universal Studios, lepší jídlo než Holy Land a lepší architekturu než Gaudího katedrála ve Španělsku. OK, možná to trochu přehání, ale počkejte, až se dostanete na tu Spider-Manovu jízdu.

Island of Adventure je sesterským parkem Universal Studios Florida a většina informací, včetně cen vstupného, ​​je totožná. Služba pro hosty (407-224-6350), maskovaná jako Motel Open Arms, však nevyměňuje cizí měnu. Ztráty a nálezy jsou dostupné na čísle (407-224-4245) nebo jim přímo zavoláte.

Některé z jízd zahrnují:

Marvel Super Hero Island

Toto je ráj pro milovníky vzrušení se 2 nejnezapomenutelnějšími jízdami na Floridě. Komiksoví hrdinové a postavy hlídkují v této oblasti, takže sledujte své oblíbence.

Úžasná dobrodružství Spider-Mana

Po raketoplánu může být tato jízda tou nejlepší věcí na Floridě. Rychle naskočte na kombinovanou horskou dráhu/simulátor pohybu – Spider-Man vás teď potřebuje! Super padouši vykreslení v nejmodernějším 3-D jsou na útěku (skákají na vaše auto a pronásledují vás s obřími elektrickými zástrčkami) a je jen na vás a vašem oblíbeném internetovém praku, abyste je zastavili. Nechci prozrazovat příliš mnoho, takže vězte, že je to velkolepý zážitek. Musíte být alespoň 40 palců vysoký a děti do 48 palců musí být v doprovodu dospělé osoby.

Strach doktora Dooma

Je to méně děsivé, než to vypadá, což je skvělé pro nesmělé lidi, ale je to průšvih pro milovníky adrenalinu. Budete vystřeleni do vzduchu, což vám vyrazí dech, a pak spadnete – ale jemně a ne příliš daleko.

Neuvěřitelná Hulk Coaster

Jedna z těch tácků s překvapivým nádechem, která vám může Hulka zezelenat, pokud jste právě sněden! Sledujte ten první kopec, doktore Baxtere!

Storm Force Accelatron

Další barf-o-rama, tento je na stejné úrovni jako Mad Tea Party Walt Disney World – pouze ve tmě. Hodně štěstí s udržením posledního jídla.

Laguna Toon

Pokračování v tématu superhrdinských komiksů, staré oblíbené kreslené filmy zde ožívají spontánními představeními, hrami uprostřed a skutečně nasáklou vodní jízdou. Je něco nepopsatelného na tom, vidět Popeye, jak na ulicích maří.

Vodopády Ripsaw Dudleyho Do-Righta

Zmatený Kanaďan Mountie má plné ruce práce, aby hlídal klády nacpané turisty, aby se neřítili přes okraj – ach ne – mohutného vodopádu! Pozor – na této projížďce lodí, která má pravděpodobně nejlepší design ze všech podobných, promoknete.

Zažijte to na Floridě na vlastní kůži!

Source by Kenneth Ng

Napsat komentář